Back to Index

2020 Award Winners

<

Single-Family Custom

On-the-Boards Single-Family Custom Home

>

Broken Spur Residence

Gold

La Verne, California

Architect/Designer | YNL Architects

Photographer | Merêces Arch-Viz & 3D Design Studio

The primary goal of the project is to capture the spectacular parametric view the site enjoys on a hillside in Southern California. By strategically locating balconies and roof decks throughout the residence, the living room and bedrooms connected to these outdoor areas become indoor/outdoor spaces that can accommodate a variety of functions. Floors and levels are also connected vertically to enable light to penetrate through the spaces. The natural light is further maximized by the sliding glass doors and full-height windows that occupied a large portion of the west façade.

From the Judges
The judges praised the “understated” plan. They noted the common spaces that maximize the views towards the valley.

Thank you to our Supporters

Media Partner

Sponsors

Red Carpet Contributors

Supporting Contributors