Back to Index

2018 Award Winners

<

Community

Community Facility

>

Civita Recreation Center

Silver

San Diego, Calif.

Architect/Designer | Bassenian Lagoni

Developer | Sudberry Properties

Landscape Architect/Designer | Lifescapes International

Interior Designer | STYLE Interiors

Photographers | AG Photography | Harrison Photographic

Whether arriving on foot or by car, the building offers guests a sculptural invitation to fun and relaxation. The building is conceived in a radial pattern that unifies the structure to its surroundings and orients it to the nearby park and waterfall.
The building itself is organized into two parts, a social wing and a fitness wing, which are linked with a lateral circulation spine. The main entrance into the recreation building is prominently announced by a soaring, cantilevered serpentine roof. Large, frameless glass doors open into a large reception space and through to the gathering room. A centrally located kitchen area opens to the great room, dining room, and covered patios beyond.

The fitness wing can be accessed internally or through a separate entry. The 30×40¬†¬†open fitness floor inflects toward the outdoors through tall glazing, which looks out on a 15-foot covered terrace and lap pool beyond. This space also has ready access to the spa and yoga lawn alongside the lap pool. An important social/fitness link is the beach volleyball court that bleeds into the beach-entry pool area.

Thank you to our Supporters

Diamond Sponsors

Red Carpet Contributors

Supporting Contributors