Back to Index

2020 Award Winners

<

Single-Family Custom

One-of-a-Kind Custom Home 2,001 - 3,000 sq. ft.

>

Contrasting Guest House

Platinum
Wow! Award for Views Through the Porte Cochere

Beverly Hills, California

Architect/Designer | Landry Design Group Inc.

Builder | Golenberg & Co.

Land Planner | Landry Design Group Inc.

Landscape Architect/Designer | Clark and White Landscape

Interior Designer | Frank Pennino & Associates

Photographer | Manolo Langis

The client wanted a modern guest house and innovative entertaining space that took advantage of the hillside lot and surrounding pine tree views without crowding the existing traditional house. Materials reflect the native landscape and create a compelling relationship between the old and the new.

A sleek, cantilevered roof structure defines the gathering space and frames the treetops beyond. A Brad Howe custom sculpture commissioned by the owners provides a focal point. Glass doors open onto the covered patio, connecting the inside to the outside where lush canyon views continue uninterrupted. The upper level serves as a multi-purpose entertainment space, complete with a wet bar and a drop-down projector screen and blackout curtains for film screenings. Stairs descend to a private guest suite.

From the Judges
“I would come to be their guest any time.” The judges loved how the guest house is built around the sculpture, as if it were a tree that was there before the house.

Thank you to our Supporters

Media Partner

Exclusive Diamond Sponsor

Red Carpet Contributors

Supporting Contributors