Back to Index

2019 Award Winners

<

Remodeling

Bath Remodel, Over $50,000

>

Bathroom for S and G

Silver

Weston, Mass.

Architect/Designer | Wolf Architects, Inc.

Builder | King Builders

Photographer | Eric Roth Photography

In stark contrast to the awkward original bathroom, this renovation creates a welcoming, restful space. New windows introduce more natural light and provide views to the open site. The sloping shower floor obviates the need for a curb or a glass enclosure, keeping the room open and free of trip hazards.   

The continuous plane of quartz unifies the bathroom, becoming a built-in bench by the shower, a wide deck for the soaking tub, a bench between the tub and vanity, and a base for the vanity. Oversized, thin-concrete wall panels offer lightweight, impervious vertical surfaces with intriguing visual texture. Large porcelain tiles provide a durable ceiling that reflects the light and landscape. Cabinets of sequence-matched, quarter-sawn, cherry veneer plywood give a warm color and a vertical pattern, balancing the horizontal wall panels, benches, and counter.

From the Judges
The judges praised the very customized, barrier-free concept for the client. They loved how the tub deck holds up the countertop.   

Thank you to our Supporters

Diamond Sponsors

Red Carpet Contributors

Supporting Contributors