Back to Index

2017 Award Winners

<

Remodeling

Addition, Indoor or Outdoor $100,001 & Over

>

Formal Makeover

Silver

Chappaqua, New York

Architect/Designer | Daniel Contelmo

Photographer | Daniel Contelmo Jr.

The existing house lacked character and profile and was given a complete facelift, with new gable roofs over the entry and a family room that gives prominence to the house. The existing garage was converted into a family room, and a breakfast room was added adjacent to the relocated kitchen. The existing family room was divided, to allow space for a larger kitchen, dining room, and wider, grander entry threshold. The kitchen was moved to the rear of the house, allowing room for a larger space as well as natural light from an added wall of windows. A pantry and butler’s pantry were added in between the new kitchen and the expanded dining room, and a new garage with a mudroom and laundry room was constructed on the left side of the house.

From the Judges
Good exterior detailing

Thank you to our Supporters

Diamond Sponsors

Red Carpet Contributors

Supporting Contributors